Mist Beveiliging

 

DMistbeveiliginge mist in!

De tijd dat mistbeveiliging alleen voor zeer hoge risicoklassen waren is voorbij. Dit komt door de bewezen effectiviteit, en onze lage aanschafprijzen.Een inbreker of overvaller bedenkt zich wel 2 keer voordat hij bij uw pand naar binnen stapt, hij weet dat uw pand zich binnen enkele seconden vult met zeer dichte mist. De mist is overigens niet schadelijk voor de gezondheid van mens en dier, is nagenoeg reukloos en brengt geen schade toe aan kleding of elektronica. De mistgenerator wordt in de ruimte geplaatst waar zich de attractieve goederen bevinden.

Bij een inbraak zal de mistgenerator de ruimte binnen luttele seconden in dichte mist zetten. Om de mist zo dicht mogelijk te houden zal de mistgenerator om een bepaalde tijd pulsen mist uitstoten totdat het systeem wordt uitgeschakeld.

Op de ramen worden stickers geplakt die verwijzen naar de aanwezigheid van een mistgenerator in uw pand. Dit werkt zeer preventief en is voor een eventueel gealarmeerde hulpdiensten een must om te weten.

Mistgenerator bij overval
Er is veel te doen geweest over het gebruik van mistbeveiliging bij overval. Wij zijn zeer terughoudend over het gebruik hierbij. Het kan een zeer goede manier zijn om overvallers te verjagen of te weerhouden, echter veiligheid voor uzelf of bewoners/personeel staat voorop waardoor dit maar in weinig situaties toegepast kan worden. Wij geven u hier graag advies over.

Demonstratie
U bent geïnteresseerd in een mistgenerator maar wilt eerst zien wat het effect in uw pand is? Geen probleem, wij kunnen dit op locatie demonstreren.

Kostenbesparend
Uiteraard is mistbeveiliging een investering maar dit weegt vaak niet op tegen de kosten voor bouwkundige en zware elektronische beveiliging in geval van een verzekeringseis. Zo kan een mistgenerator in veel gevallen de bouwkundige beveiliging zoals rolluiken vervangen zodat de investering zich direct heeft terugverdient!

De kosten
De kosten zijn afhankelijk van het aantal en de grootte van de ruimtes die met mistbeveiliging beveiligd moeten worden en of er een alarmsysteem aanwezig is. Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om u een passend voorstel te doen.