“Niet alleen in de vakantieperiode zijn inbrekers actief”


Maak een vrijblijvende afspraak voor advies

“Klijn beveiligingstechniek staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service”


Meer informatie

“Wat je niet ziet kun je ook niet stelen..”


Klijn beveiliging ook voor mistbeveiliging, klik voor meer informatie

Een slim alarmsysteem geeft inbrekers geen kans!

Inbraak komt helaas nog regelmatig voor en heeft een grote impact op de slachtoffers. Wanneer er in uw woning of bedrijfspand is ingebroken, raakt u uw gevoel van veiligheid kwijt. Er zijn vreemden uw huis of uw bedrijfspand binnengedrongen, ze hebben aan uw bezittingen gezeten, waardevolle spullen meegenomen en in de meeste gevallen ook nog schade aangebracht. En niet alleen materiële schade; de emotionele schade weegt vaak nog zwaarder dan de schade aan uw eigendommen.

Voorkom inbraak met een alarmsysteem

Voorkomen is in het geval van inbraak dan ook beter dan genezen. Inbrekers afschrikken door middel van een beveiligingssysteem is een effectieve manier om inbraken te voorkomen. Met onze (draadloze) camera- en alarmsystemen beveiligen wij uw huis of bedrijf van onder tot boven en zorgen dat u met een gerust hart de deur achter u dicht kunt trekken en kunt genieten van een goede nachtrust. Bij onraad of ongenode gasten ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon via de smartphone-app of wordt u gewaarschuwd door de meldkamer. En dat geeft een veilig gevoel!

Klijn Beveiligingstechniek is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en voldoet aan de eisen en kwaliteitsnormen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

 

Alarmsystemen

Voorkom inbraak met een alarmsysteem
Met onze (draadloze) camera- en alarmsystemen beveiligen wij uw huis of bedrijf van onder tot boven en zorgen dat u met een gerust hart de deur achter u dicht kunt trekken.

Camerabewaking

Wij bieden verschillende alarmsystemen aan
We hebben veel ervaring met het opstellen van een visueel bewakingsplan. Dat wil zeggen; we brengen in kaart hoe we met de juiste camera’s op de juiste plekken ...

Toegangscontrole

Toegangsbeheer voor iedereen
Wie laat u binnen en wie houdt u buiten? Als het om inbrekers gaat is het volledig ontzeggen van de toegang tot uw pand uiteraard het beleid.

Brandmeldinstallaties

Een brandmelder redt levens
Een brandmeldsysteem redt levens en versterkt het gevoel van veiligheid voor de aanwezigen. Voorwaarde is wel dat het systeem betrouwbaar en volledig ...

Nieuwsberichten