Camerabewaking

header1

Camerabewaking in Haarlem e.o. , Noord Holland

Klijn Beveiligingstechniek werkzaam in de omgeving Haarlem Noord Holland, werkt met de nieuwste technieken en heeft ruime ervaring in camerabewaking systemen. Wij adviseren u graag over het gebruik en de mogelijkheden van een CCTV systeem in uw bedrijf en wij kunnen binnen uw budget een passende oplossing bieden.

Bij Klijn Beveiligingstechniek kunt u tevens terecht voor draadloze camerabewaking. Zoals bijvoorbeeld een camera in de stal of bij de oprit van uw pand. Hier is een kabel leggen namelijk vaak geen optie.
Het stabielst blijven de bekabelde oplossing via coax, utp of glasvezel, wij kunnen u de verschillen uitleggen evenals de verschillende soorten camera’s zoals HDCVI , HDTVI , IP en analoog zodat u weet waar de prijs en kwaliteit verschillen in zitten.

Particulieren maken steeds meer gebruik van camerabewaking en u kunt makkelijk met de smartphone de beelden van uw huis live op de telefoon zien, waar u zich ook bevindt. Het is zelfs mogelijk de camera te draaien of een plaatje te ontvangen als iemand bijvoorbeeld de deur van uw woning opent bij afwezigheid.

We hebben veel ervaring met het opstellen van een visueel bewakingsplan. Dat wil zeggen, we brengen in kaart hoe we met de juiste camera’s op de juiste plekken uw pand volledig kunnen monitoren. De aanwezigheid van camera’s in en rond uw pand kan inbraak, vandalisme of diefstal voorkomen, het werkt in veel gevallen namelijk preventief. Mocht het toch fout gaan dan beschikt u met de betrouwbare bewakingscamera’s die wij installeren over helder bewijsmateriaal bij een eventuele aangifte.We kunnen alle soorten camerasystemen leveren en installeren. Bij het intakegesprek zullen we samen het bewakingsplan bespreken en bepalen welk type camera het meest geschikt is voor uw situatie. De camerasystemen die wij installeren kunnen met een computer, smartphone en tablet worden bekeken en bedient. Zo kunt u overal ter wereld uw pand monitoren of opgenomen beelden afspelen. Heeft u een melding gekregen van uw alarmsysteem, u kunt eenvoudig inloggen om het alarm te verifiëren en te bepalen wat voor actie u moet ondernemen. Wilt u weten wat voor camerasysteem het best is voor uw situatie, neem vrijblijvend contact met ons op.
camerabewaking

 

 

 

 

Klijn Beveiligingstechniek voor uw camera bewaking in o.a. de Regio’s Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle merken systemen, analoog of digitaal. Een kleine greep uit de merken waar wij mee bekend zijn;

Hikvision
Samsung
Honeywell
Dahua
Dallmeier
Avigilon
Nuuo