Elektronische Beveiliging

Elektronische Beveiliging
Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle soorten elektronische beveiliging, zo installeren wij niet alleen inbraaksignaleringssystemen en camerasystemen maar ook bijvoorbeeld toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties etc. Kortom, voor alles omtrent uw veiligheid kunt u bij ons terecht.

Inbraaksignaleringssystemen
Een inbraaksignaleringssysteem, ook wel alarmsysteem genoemd,  bewaakt u en uw eigendommen. Het systeem zorgt dat de inbreker geen of weinig tijd heeft om zijn buit te verzamelen. Door de akoestische- /optische alarmgevers en juiste opvolging door politie of waarschuwingspersonen kan de schade tot het minimum beperkt worden. De systemen kunnen bedraad of draadloos worden uitgevoerd met of zonder bewegingsmelders, voor elke situatie hebben wij een oplossing!

Camerasystemen
Een van de middelen om beveiligingsrisico’s te reduceren is de inzet van camerasystemen. Deze systemen worden steeds belangrijker en slimmer. Ze detecteren, signaleren en registreren, waardoor u beter kunt anticiperen op ongewenste situaties. Daarnaast gaat er een grote preventieve werking uit van zichtbare camera’s op uw terrein of in uw onderneming. Het projecteren en installeren van camera’s wordt vaak onderschat, zo moet er rekening worden gehouden met allerlei omgevingsfactoren en type camera’s. Of het nu gaat om draadloze-, analoge- of IP-systemen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Toegangscontrole
Met een toegangscontrolesystemen kan de toegang tot een gebouw beheert worden. De manier van toegang verlenen kan op vele manieren. Zo zijn er systemen met codetableaus, paslezers of vingeprintlezers maar ook intercomsystemen behoren tot de categorie toegangscontrole. Van 1 deur tot 1000 deuren, van standalone tot volledig web-based systemen, bij ons kunt u terecht voor al uw toegangsbeheer!

Brandmeldinstallaties
Met een brandmeldsysteem redt u levens en versterkt u het gevoel van veiligheid voor de gebruikers. Voorwaarde is wel dat het systeem betrouwbaar en volledig ingericht is voor het specifieke gebouw en de gebruikskenmerken. Wij leveren een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve systemen voor branddetectie. Voor zowel kleine als grote projecten, van een enkele detector tot complete netwerken. Ons leveringspakket bestaat onder meer uit adresseerbare en conventionele brandmeldsystemen. We leveren ook ontruimingsalarminstallaties, brandweerpanelen en kleefmagneten.