Alarmsystemen

Alarmsysteem3

Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak of brand en heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor de veiligheid van een bedrijfspand, winkel of woonhuis.
In combinatie met eventuele camerabewaking en doorschakeling naar een meldkamer kan een alarminstallatie een veilig gevoel geven.

Klijn beveiligingstechniek levert gecertificeerde alarmsystemen voor bedrijven, winkels, woningen en scholen. Afhankelijk van de eisen van de verzekeraar kan dit bekabeld of draadloos.

Voorafgaand stellen wij een beveiligingsplan op waarin we uw wensen bespreken waarna u een vrijblijvend de offerte van ons ontvangt. Bij het opstellen van de offerte gaan wij uit van de eisen aan het alarmsysteem zoals deze zijn vastgelegd in de VKRI. Niet alleen bent u dan gegarandeerd van een goed systeem ook voldoet het systeem aan de eisen van verzekeraars. Na oplevering ontvangt u van ons het VEB Beveiligingscertificaat.

Naast de deskundige installatie dragen wij uiteraard ook zorg voor het jaarlijks onderhoud en tevens verzorgen wij de aansluiting bij de meldkamer.

Voor de volgende merken kunt u bij ons terecht;

Honeywell, Galaxy, 16+, 18, 60, G2, G2-20, Flex, Flex3, GD, Dimension
Aritech ATS , ATS1000, ATS2000, ATS3000
Ademco o.a. Omni
Visonic