ISDN stopt, doormelding over IP

ISDN van KPN stopt per 1 september 2019

oude-telefoon

In de jaren negentig namen veel mensen en bedrijven een ISDN-telefoonlijn. In tegenstelling tot een analoge verbinding, maakte deze het mogelijk om tegelijkertijd te bellen en te internetten. Ook het doormelden van calamiteiten naar de alarmcentrale verloopt bij veel alarmsystemen via een ISDN-lijn. Inmiddels is ISDN lang niet meer zo snel en goedkoop als vroeger en steeds meer mensen stappen over op een krachtige en voordelige ADSL- of kabelverbinding. Reden voor KPN om ISDN er uit te faseren. Per 1 september 2019 is ISDN definitief verdewenen.

Wat betekent dit voor u?

network cables connected to switch

Zodra KPN de ISDN stekker eruit trekt, heeft u niets meer aan uw ISDN-centrale, die de doormeldingen van uw alarmsysteem regelt. Het is dus belangrijk om zo spoedig mogelijk actie te ondernemen, zodat u niet zonder goed werkend alarmsysteem komt te zitten. Ook uw verzekering neemt geen genoegen met het risico dat meldingen niet kunnen worden doorgegeven. Des te meer reden dus voor u om over te stappen op een betrouwbaar alternatief voor de ISDN-lijn waar u nog vele jaren op kunt bouwen!

Betrouwbaar alternatief

Klijn Beveiligingstechniek helpt u graag met de overstap naar doormelding via IP, met of zonder GPRS backup (afhankelijk van de risicoklasse en/of verzekeringseis voor het object), volgens de laatste VKRI richtlijnen en heeft een mooie aanbieding voor u samengesteld. De investering van de overstap verdient u bovendien binnen een jaar al terug!

Onze aanbieding

IP module incl. UPS noodstroomvoorziening voor de modem
vanaf € 290,00 excl. btw, incl. installatie.

IP module met GPRS back-up incl. simkaart
vanaf € 390,00 excl. btw, incl. installatie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende prijsopgaaf te ontvangen!