Mistbeveiliging

 

DMistbeveiliginge mist in!

Mistgenerator bij inbraak
Mistbeveiliging beschermt woningen, winkels en bedrijfspanden tegen inbraken en overvallen. Als er wordt ingebroken, vult een mistgenerator de ruimte binnen enkele seconden met zeer dichte mist waardoor de inbreker niets meer ziet. En wat hij niet ziet, kan hij ook niet stelen! De mistgenerator zorgt er vervolgens voor dat de ruimte gevuld blijft met mist totdat het systeem wordt uitgeschakeld. Een inbreker bedenkt zich dus wel twee keer voordat hij de mist in gaat!

Na plaatsing van het systeem worden op de ramen van uw pand stickers aangebracht die verwijzen naar de aanwezigheid van een mistgenerator. Deze werken preventief en het is voor eventueel gealarmeerde hulpdiensten belangrijk om te weten dat er, eventueel naast camerabewaking, ook mistbeveiliging aanwezig is in het pand.

Mistgenerator bij overvallen
Mistbeveiliging ter voorkoming van overvallen is ook een optie. Echter, deze manier van beveiligen is niet geschikt voor alle situaties. Dit in verband met uw veiligheid en dat van uw personeel en/of bewoners van het betreffende pand. Wij geven u hier graag advies over in een persoonlijk gesprek, toegespitst op uw wensen en situatie.

Demonstratie op locatie en kosten
​Wilt u niet de mist in gaan met de beveiliging van uw pand? Wij komen de mistgenerator graag op locatie demonstreren, zodat u kunt zien wat de effecten van mistbeveiliging zijn in uw pand. Wij kunnen dan tevens uw situatie bekijken, een beveiligingsplan opstellen en een passende offerte uitbrengen. Ga naar onze contactpagina voor een vrijblijvende afspraak of bel 023-5409599.

De vrijwel reukloze mist is niet schadelijk voor mens en dier en brengt geen schade toe aan kleding of elektronica.